|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 10 ] |
|
 |
|
 |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Tom
|
Předmět příspěvku: Kamera EVOLVE 2100 Touch Napsal: ned 30. kvě 2010 16:22:34 |
| VIP |
 |
 |
|
Snad jsem trefil správnou sekci. Dost vážně přemýšlím o koupi této HD kamery. Na to že je to taková malá mrcha a stojí jen pár tisíců, to z mého amatérského pohledu točí dobře (skouknul jsem něco na youtube). Nemáte ji někdo? Není nad zkušenosti uživatelů, nerad bych koupil zase úplnej křáp. Co se vad a problémů týká, jsem zatím vygooglil, že nemá krytku objektivu, ve tmě jsou barvy všelijaké a že při focení se nesprávně zobrazuje náhled. A také že obraz je z ruky celkem rozklepaný, ale to mi neva, chtěl bych točit ze stativu.
_________________ Hatna, hatna!
|
|
|
|
 |
|
Borghot
|
Předmět příspěvku: Re: Kamera EVOLVE 2100 Touch Napsal: ned 30. kvě 2010 17:05:28 |
| Pokročilý 1.0 |
 |
 |
|
Tohle nekupuj, sice to má HD, ale kvalita bude hrozná. Navíc to má nejspíš úplně blbej objektvi, takže by sis musel kupovat nějaký světla. Doporučuju ti si přišetřit cca. 2000 a kup si aspoň tohle- http://www.aaron.cz/produkty/canon-legria-fs200-blueTohle taky nebude žádnej zázrak, ale určitě to má kvalitnější čip, tamtomu bych moc nevěřil. Ale kdybys chtěl natáčet s něčim lepším tak si pořiď HV40, nebo legriu hf s21. Nebo nějakou zrcadlovku co natáčí videa (s tou ale nemůžeš natáčet moc akční scény kvůli frameratu, ale zase můžeš vyměňovat objektivy bez kupování DOF adaptéru)
_________________ Když vezmu Bibli a položím ji do větru, stránky se budou trhat.Když ji položím do deště, slova se rozmažou.Když ji položím do ohně, shoří.Když ji vložím do země, slova budou zapomenuta Mou biblí je vítr déšť, oheň a země. A taková nemůže být nikdy zničena
|
|
|
|
 |
|
Borghot
|
Předmět příspěvku: Re: Kamera EVOLVE 2100 Touch Napsal: ned 30. kvě 2010 18:36:27 |
| Pokročilý 1.0 |
 |
 |
|
Takže spíš než film natočit pořádnej výbuch  . Na to by to stačit mohlo..
_________________ Když vezmu Bibli a položím ji do větru, stránky se budou trhat.Když ji položím do deště, slova se rozmažou.Když ji položím do ohně, shoří.Když ji vložím do země, slova budou zapomenuta Mou biblí je vítr déšť, oheň a země. A taková nemůže být nikdy zničena
|
|
|
|
 |
|
Borghot
|
Předmět příspěvku: Re: Kamera EVOLVE 2100 Touch Napsal: ned 30. kvě 2010 19:23:25 |
| Pokročilý 1.0 |
 |
 |
|
jo já to viděl, ale zrní to jak kráva, má to malej framerate, blbej objektiv a asi to nemá lyžiny a např závit na filtry :/. No jo ale mě se to kecá když mám http://www.aaron.cz/produkty/canon-legria-hf-s21-vuk  . Ta co cheš ty bude na vyblbnutí určitě supr a doufám že pak něco co si natočil pošleš.
|
|
|
|
 |
|
Borghot
|
Předmět příspěvku: Re: Kamera EVOLVE 2100 Touch Napsal: ned 30. kvě 2010 21:28:11 |
| Pokročilý 1.0 |
 |
 |
|
já si ale taky budu muset pořídit novýho kompla, ty videa v AVCHD sou dost náročný na HW  ale vidim, že tady je h.264, to asi taky budeš mít problémy..
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|